Vakolható külső tokos redőny

Redőnyeinkből többféle elképzelés alapján választhat: van külsőtokos, vakolható külsőtokos, szúnyoghálóval illetve anélkül. Anyagát tekintve lehet műanyag vagy alumínium, és kérhet kézi (zsinóros) illetve motoros vezérlésű terméket. Ráadásul még színben is ki tudja választani, hogy mi illik legjobban a ház homlokzatához, lehet fehér, szürke, bézs vagy barna, ahogy Ön szeretné.

PARAMÉTEREK

Max. szélesség: 275 cm
Max. magasság: 432 cm
Max. 5,8 m2
Léc magasság: 39 mm
Működtetés gurtnival
Működtetés zsinórral
Működtetés motorral
Külső tokos
Lefutósín méret: 53×22 mm
Tok méret: 165 mm, 180 mm
Keret alapszín: RAL 8019/9016

EZEK A TERMÉKEK IS ÉRDEKELHETIK

Kérdései maradtak? Semmi gond! Pontosan tudjuk, hogy nem könnyű kiválasztani a megfelelő nyílászárót vagy redőnyt, hiszen egy jól kiválasztott és felszerelt ablak, ajtó, illetve árnyékoló hosszú évekig a lakásunk része marad. Nagy tapasztalattal rendelkező, szakértő munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére, nincs más teendője, mint felvenni velünk a kapcsolatot, az erre kijelölt űrlapunkon keresztül.

KÉRJEN AJÁNLATOT 1 PERC ALATT

Írja le nekünk elképzeléseit leendő nyílászáróival vagy árnyékolóival kapcsolatban és tapasztalt munkatársaink a lehető leghamarabb felveszik Önnel a kapcsolatot. Töltsön fel számunkra rajzot, képet is, hogy jobban eltudjuk képzelni igényeit. (Ha rendelkezik pontos adatokkal, vagy több fajta termék is érdekli, ajánljuk részletes ajánlatkérő űrlapunkat.)

Ajánlatkérés Vakolható külső tokos redőny termékre

Kérjük, ossza meg velünk elképzeléseit a kiválasztott termékkel kapcsolatban. Amennyiben rendelkezésére állnak a méretekre, típusra, színre vonatkozó adatok (esetleg tud nekünk képet, rajzot küldeni) mindenképp tüntesse fel nekünk az alábbi űrlapon.