Velux Basic tetőtéri ablak

A Basic választékban megfizethető ablakokat kínálunk vásárlóinknak, anélkül, hogy mindez a minőség rovására menne. Basic tetőtéri ablakból és burkolókeretből álló termékcsomagunkat tetőablak-cserélőknek és tetőtérfelújítóknak is ajánljuk.

Leírás

A Veluxról

A Velux több mint 75 éve játszik vezető szerepet az innovatív tetőtéri ablakok tervezésében és olyan kiemelkedő, piacvezető termékcsaládot fejlesztett ki, amely otthonok millióit tölti meg napfénnyel és friss levegővel. A megfelelő tetőtéri ablak kiválasztásával jelentős mértékben befolyásolhatja pozitív irányba közérzetét, egészségét és a helyiségek használhatóságát új vagy felújítás alatt álló otthonában. Termékeiket úgy tervezték, hogy világosabbá tegyék a helyiségeket és hatékony természetes szellőzést biztosítsanak. Ezáltal a belső terek fénnyel és friss levegővel telnek meg, amellett, hogy gondoskodik a hő és hangszigetelésről és a páraszabályozásról.

A Velux tetőtéri ablakai számtalan méretben, többféle vezérlési opcióval és felületképzéssel állnak rendelkezésére, így Ön mindig a legjobb megoldást találhatja meg igényeire. A gyártó 25 évig biztosít pótalkatrészeket és helyettesítő megoldásokat, biztosítva ezzel a hosszú távú élettartamot.

Tetőtéri ablakokról általában

A friss levegőt egy kézmozdulattal beengedheti a VELUX billenő tetőtéri ablakokkal. Ezek az ablakok könnyen nyithatók függetlenül attól, hogy a ferde tető vagy a térdfal milyen magasságban történő beépítést tesz lehetővé. Két kilincspozíció közül választhat: felső vagy alsó. Az innovatív felső kilincses változat a homlokzati ablakokhoz hasonlóan kb. 80 cm magasságtól beépítve mind állva, mind ülve tökéletes kilátást nyújt. Az alsó kilincses ablak pedig magasabb térdfal esetén teszi kényelmessé az ablak használatát.

Basic tetőtéri ablakok

  • Optimalizált 2-rétegű üvegezéssel a kevesebb fűtésszámláért, Uw= 1,3 W/m2K
  • Huzat elleni extra gumitömítés
  • Időjárásálló egész éven át
  • Friss levegő zárt ablak esetén is
  • Kényelmes és egyszerű tisztíthatóság
  • Könnyen felpattintható VELUX árnyékolókhoz kialakítva
  • A felső kilincses változat utólag távvezérlésűvé alakítható vagy kiegészítő alsó kilinccsel is nyitható

Esztétikus, tartós fafelületű tetőtéri ablak. Vetemedésmentes szerkezetével tökéletes záródást biztosít. A felső kilinccsel kényelmesen nyitható akkor is, ha a tetőtéri ablak alá bútor kerül. A kilincsbe épített szellőzőnyílással egyszerű a szellőztetés akár úgy is, hogy az ablak közben zárva van. A kívül edzett üveg véd a szélsőséges időjárással, pl. jégesővel szemben. Hőszigetelő képessége segíti a fűtési költségek optimális szinten tartását.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Velux Basic tetőtéri ablak” értékelése elsőként

Ezek is érdekelhetik:

MDF színek
CPL beltéri minták
Dekor színek