TETŐABLAKOK

Miért épp VELUX?

Ha Ön a minőséget és a megbízhatóságot keresi, nálunk ennél többet is talál. Mi tudjuk, hogy nem fog csalódni, hiszen a VELUX tetőtéri ablakok már több millió háztartásban bizonyítottak az elmúlt több mint 80 évben. Önnek sem éri meg kevesebbel beérni. 

1. A választás szabadsága miatt

Nálunk többféle kilincspozíció és távvezérlési mód közül választhat. A billenő tetőtéri ablakok esetén az ablak beépítési magasságától függően dönthet a felső vagy alsó kilincs mellett. Ezek az ablakok egy árban kaphatók, így csak a kényelmes használatra kell koncentrálnia. A felnyíló tetőtéri ablakok abban egyediek, hogy felül és alul is van rajtuk kilincs, így az ablakszárnyat felfelé kitolva és a középső tengely mentén billentve is nyithatja. Tökéletes panorámát tud nyújtani. A távvezérlésben számunkra nincs határ, falikapcsolóval, érintőképernyős vezérlővel, okostelefonnal vagy akár hangvezérléssel is mozgathatja VELUX tetőablakait.

Velux tetőtéri ablakok
Velux tetőtéri ablakok

2. Az egészség megőrzése miatt

Nálunk minden tetőtéri ablak típuson megtalálható az a szellőzőnyílás/résszellőző, amelyen keresztül akkor is szellőztethet, ha a tetőtéri ablak egyébként zárva van. Friss, oxigéndús levegő nélkül nincs élet. Mi segítünk abban, hogy életminősége az otthonában minél magasabb szinten biztosítva legyen. A mintaházainkba beköltöző családok példáján megtanultuk, hogy a légúti megbetegedéssel vagy asztmával küzdő családtagokon is sokat segítünk nyílászáróink háttérszellőzést biztosító megoldásával.

3. Pénztárcabarát

Nálunk megtalálja azt a VELUX tetőtéri ablakot, amelyet megengedhet magának és nem kell kompromisszumot kötnie. Ajánlott fogyasztói árainkat Ön is kedvezőnek fogja találni. Használja ki csomagajánlatainkat és vásároljon termékkombinációkat olcsóbban. Így még nagyobb komfortot biztosíthat otthonában és pénzt is megtakarít.

4. Energiahatékony

Nálunk minden részlet számít. Fontos, hogy a VELUX tetőtéri ablakokkal energiát és így fűtési és hűtési költséget takarítson meg. Fontos, hogy a tetőtéri ablak önmagában, kiegészítő hőszigetelő termékek nélkül is kiváló hőszigetelő képességgel rendelkezzen. Fontos, hogy a tetőtéri ablakra kapható kiegészítők is segítsenek Önnek az energiamegtakarításban.

5. Megbízható

Az AT Ablak-Ajtó Kft-nél vásárolt tetőablakok esetén biztos lehet benne, hogy a VELUX termékrendszer elemei nemcsak az Ön igényeit elégítik ki, de növelik ingatlana értékét is. A VELUX tetőtéri ablakok a legismertebb márka lévén évtizedekig szolgálják majd Önt. Mi hosszú távra tervezünk. A tetőablakok várható élettartama legalább 25 év.

Velux tetőtéri ablakok

6. Magyar gyártás

A VELUX-nál szigorú minőség-ellenőrzés mellett, európai gyárakban készülnek a tetőtéri ablakok. A legnagyobb gyárai Fertődön és Fertőszentmiklóson működnek. A magyar vásárlói igényeket a legnagyobb volumenben e két gyáregység szolgálja ki. Ha VELUX tetőtéri ablakot vásárol, magyar munkavállalók százainak munkáját ismeri el.

Hő- és hangszigetelt ablakkeret
időjárásálló tetőablakok
Extrán hőszigetelt tetőablakok
180 fokban körbefordítható tetőablakok
Időjárásbiztos burkolókeretes tetőablakok

A Basic választékban megfizethető ablakokat kínálunk vásárlóinknak, anélkül, hogy mindez a minőség rovására menne. Basic tetőtéri ablakból és burkolókeretből álló termékcsomagunkat tetőablak-cserélőknek és tetőtérfelújítóknak ajánljuk.

Azoknak, akik a kiváló minőséget hosszú távra keresik. Standard tetőtéri ablakból, burkolókeretből álló termékcsomagunkat minden új tetőbe ajánljuk (új építésű házba, felújított tetőbe), de ablakcserélőknek is jó szolgálatot tesz.

Velux Standard tetőtéri ablak

Azoknak, akik a fokozott energiatakarékosságot és komfortérzetet keresik. Standard Plus tetőtéri ablakból, burkolókeretből álló termékcsomagunkat minden új tetőbe ajánljuk de ablakcserélőknek is jó szolgálatot tesz. 

VELUX Standard Plus
MDF színek
CPL beltéri minták
Dekor színek