Velux Standard Plus tetőtéri ablak

 

Azoknak, akik a fokozott energiatakarékosságot és komfortérzetet keresik prémium minőségben. Standard Plus tetőtéri ablakból, burkolókeretből álló termékcsomagunkat minden új tetőbe ajánljuk de ablakcserélőknek is jó szolgálatot tesz.

Leírás

A Veluxról

A Velux több mint 75 éve játszik vezető szerepet az innovatív tetőtéri ablakok tervezésében és olyan kiemelkedő, piacvezető termékcsaládot fejlesztett ki, amely otthonok millióit tölti meg napfénnyel és friss levegővel. A megfelelő tetőtéri ablak kiválasztásával jelentős mértékben befolyásolhatja pozitív irányba közérzetét, egészségét és a helyiségek használhatóságát új vagy felújítás alatt álló otthonában. Termékeiket úgy tervezték, hogy világosabbá tegyék a helyiségeket és hatékony természetes szellőzést biztosítsanak. Ezáltal a belső terek fénnyel és friss levegővel telnek meg, amellett, hogy gondoskodik a hő és hangszigetelésről és a páraszabályozásról.

A Velux tetőtéri ablakai számtalan méretben, többféle vezérlési opcióval és felületképzéssel állnak rendelkezésére, így Ön mindig a legjobb megoldást találhatja meg igényeire. A gyártó 25 évig biztosít pótalkatrészeket és helyettesítő megoldásokat, biztosítva ezzel a hosszú távú élettartamot.

Tetőtéri ablakokról általában

A friss levegőt egy kézmozdulattal beengedheti a VELUX billenő tetőtéri ablakokkal. Ezek az ablakok könnyen nyithatók függetlenül attól, hogy a ferde tető vagy a térdfal milyen magasságban történő beépítést tesz lehetővé. Két kilincspozíció közül választhat: felső vagy alsó. Az innovatív felső kilincses változat a homlokzati ablakokhoz hasonlóan kb. 80 cm magasságtól beépítve mind állva, mind ülve tökéletes kilátást nyújt. Az alsó kilincses ablak pedig magasabb térdfal esetén teszi kényelmessé az ablak használatát.

Standard Plus tetőtéri ablakok

A Standard Plus tetőtéri ablakok minden tetőbe beépíthetőek (új építésű házba, felújított tetőbe, ablakcsere esetén). Azoknak ajánljuk akik prémium tulajdonságokra vágynak a nagyobb kényelem érdekében.

  • Könnyen tisztuló bevonat
  • Esőzajcsökkentő bevonat
  • Fokozott hangszigetelés (35dB)
  • Energiatakarékos 3-rétegű üvegezéssel a jobb komfortért, Uw = 1,0
  • Könnyen felpattintható VELUX árnyékolókhoz kialakítva
  • Plusz hőszigetelő anyag az energiahatékonyságért
  • Huzat elleni extra gumitömítés
  • Időjárásálló egész éven át
  • Friss levegő zárt ablak esetén is
  • Távvezérlés lehetősége felső kilincses megoldas eseteben

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Velux Standard Plus tetőtéri ablak” értékelése elsőként

Ezek is érdekelhetik:

MDF színek
CPL beltéri minták
Dekor színek