Velux Standard tetőtéri ablak

3 rétegű hőszigetelő üvegének köszönhetően jobban szigetel, így fűtési szezonban is kisebb rezsiszámlával tarthatja melegen otthonát. Az egyik legnépszerűbb termék a piacon.

Leírás

A Veluxról

A Velux több mint 75 éve játszik vezető szerepet az innovatív tetőtéri ablakok tervezésében és olyan kiemelkedő, piacvezető termékcsaládot fejlesztett ki, amely otthonok millióit tölti meg napfénnyel és friss levegővel. A megfelelő tetőtéri ablak kiválasztásával jelentős mértékben befolyásolhatja pozitív irányba közérzetét, egészségét és a helyiségek használhatóságát új vagy felújítás alatt álló otthonában. Termékeiket úgy tervezték, hogy világosabbá tegyék a helyiségeket és hatékony természetes szellőzést biztosítsanak. Ezáltal a belső terek fénnyel és friss levegővel telnek meg, amellett, hogy gondoskodik a hő és hangszigetelésről és a páraszabályozásról.

A Velux tetőtéri ablakai számtalan méretben, többféle vezérlési opcióval és felületképzéssel állnak rendelkezésére, így Ön mindig a legjobb megoldást találhatja meg igényeire. A gyártó 25 évig biztosít pótalkatrészeket és helyettesítő megoldásokat, biztosítva ezzel a hosszú távú élettartamot.

Tetőtéri ablakokról általában

A friss levegőt egy kézmozdulattal beengedheti a VELUX billenő tetőtéri ablakokkal. Ezek az ablakok könnyen nyithatók függetlenül attól, hogy a ferde tető vagy a térdfal milyen magasságban történő beépítést tesz lehetővé. Két kilincspozíció közül választhat: felső vagy alsó. Az innovatív felső kilincses változat a homlokzati ablakokhoz hasonlóan kb. 80 cm magasságtól beépítve mind állva, mind ülve tökéletes kilátást nyújt. Az alsó kilincses ablak pedig magasabb térdfal esetén teszi kényelmessé az ablak használatát.

Standard tetőtéri ablakok

A Standard választékban az ablakok a Basic választék nyújtotta előnyökön túlmenően háromrétegű hőszigetelő üvegezéssel rendelkeznek, így a fűtési időszakban kisebb rezsiszámlával tarthatja melegen otthonát, ráadásul az üveg még a külső zajokat is jobban mérsékli. 

  • Időjárásálló egész éven át
  • Friss levegő zárt ablak esetén is
  • Kényelmes és egyszerű tisztíthatóság
  • Könnyen felpattintható VELUX árnyékolókhoz kialakítva
  • Fokozott hangszigetelés
  • Huzat elleni extra gumitömítés
  • Energiatakarékos 3-rétegű üvegezéssel a jobb komfortért, Uw=1,1 W/m2K
  • A felső kilincses változat utólag távvezérlésűvé alakítható vagy kiegészítő alsó kilinccsel is nyitható

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Velux Standard tetőtéri ablak” értékelése elsőként

Ezek is érdekelhetik:

MDF színek
CPL beltéri minták
Dekor színek