AJÁNDÉKOZZON OTTHONÁNAK EGY ÚJ NYÁRI KÜLSŐT!

CPL BELTÉRI AJTÓK MÁR
97.900 Ft-tól

Ha eddig anyagi okokból nem cserélte lakásában a beltéri ajtókat, akkor jó hírünk van, hiszen kedvező áron, már 97.900 Ft-tól juthat gyönyörű CPL beltéri ajtóinkhoz, akár egyedi méretben is!

A beltéri ajtók meghatározzák otthonunk hangulatát és stílusát. A CPL (laminált) beltéri ajtók az elmúlt években egyre népszerűbbek lettek, köszönhetően kiváló tulajdonságaiknak és egyedi dizájnjuknak. Nézzük meg részletesebben, milyen előnyöket kínálnak a CPL beltéri ajtók!

A CPL beltéri ajtók előnyei:

Tartósság és kopásállóság: A CPL beltéri ajtók egyik legnagyobb előnye a magas kopásállóság és ellenálló képesség. A CPL anyag egy speciális laminált fólia, amely rendkívül ellenálló a karcolásoknak, ütéseknek, és a mindennapi használatból adódó kopásnak. Ezáltal az ajtók hosszú élettartamúak és tartósak.

Könnyű tisztíthatóság: A CPL ajtók felülete sima és könnyen tisztítható. A szennyeződések nem tapadnak meg a felületen, így az ajtók karbantartása egyszerű és gyors. Egy nedves ronggyal könnyedén eltávolíthatóak a foltok és szennyeződések.

Változatos dizájn: A CPL ajtók széles választékban kaphatóak, így mindenki megtalálhatja a saját ízlésének és otthonának megfelelő stílust. A különböző minták, színek és textúrák lehetővé teszik, hogy az ajtók tökéletesen illeszkedjenek az enteriőr kialakításához.

További előnyök:

Környezetbarát: A CPL anyag gyártása során környezetbarát technológiát alkalmaznak, így az ajtók környezettudatos választásnak számítanak. A CPL ajtók hosszú élettartama és alacsony karbantartási igénye miatt kevesebb hulladékot termelnek, mint a hagyományos beltéri ajtók.

Hangszigetelés: A CPL laminált beltéri ajtók kiváló hangszigetelő tulajdonsággal rendelkeznek, ami segít megőrizni a nyugodt és csendes légkört otthonában. A masszív szerkezet és a tömítések révén az ajtók hatékonyan csökkentik a zajátvitelt a szobák között, így teremtve zavartalan környezetet a pihenéshez és a munkához.

Az akció keretein belül most a következő paraméterekkel és árakon juthat CPL beltéri ajtóhoz:

TULAJDONSÁGOK

  • tele és üveges kivitel
  • karc- és kopásálló felület
  • 3 pánttal

AMIT BIZTOSÍTUNK

  • egyedi méreteket
  • igény szerint teljeskörű beépítést
  • rövid gyártási- és beépítési határidőt
  • kedvező árakat, most akciósan már bruttó 97.900 Ft-tól
MDF színek
CPL beltéri minták
Dekor színek