Műanyag ablakok

MOST AKCIÓS ÁRON, akár 25.500 Ft/db-tól bukó-nyíló műanyag ablakok az alábbi paraméterekkel: 74 mm-es beépítési mélység, kívül-belül fehér színben, 24 mm-es 2 rétegű üvegezéssel!

Ma már a műanyag, mint alapanyag kiváló minőséget képvisel a nyílászárók terén. Nem csak hosszú élettartamúak és kiváló hőszigetelésűek, hanem esztétikusak is az ebből készült termékek. Továbbá zajvédelem szempontjából is megfelelő választás a műanyag ablak: jól kizárja az kintről jövő, zavaró utcai hanghatásokat. Mindezek mellett ár-érték arányban is megfizethetőek, így érthető a népszerűségük.
Nálunk Rehau profilcsaládból készített műanyag ablakokból – Eurodesign, Synego, Geneo – válogathat, amelyek funkcionalitásukat és minőségüket illetően minden tekintetben megfelelnek a legszigorúbb elvárásoknak.
A műanyag ablak vagy ajtó amellett, hogy időtálló, könnyen is tisztítható, felülete rendkívül ellenálló a mechanikus sérülésekkel szemben, kevés karbantartást igényel. Termékpalettánk kialakításakor különleges figyelmet fordítottunk rá, hogy Ügyfeleink számára a legkedvezőbb árfekvéstől a prémium kategóriáig a legjobb lehetőségeket tudjuk felkínálni, ha műanyag nyílászárót keres.

MDF színek
CPL beltéri minták
Dekor színek