HOZZA BE A NAPFÉNYT AZ OTTHONÁBA!

MŰANYAG ABLAKOK MÁR
25.500 Ft-tól

Itt az ideje a rég várt ablakcserének, hiszen most kiváló minőségű, energiatakarékos műanyag ablakokat vásárolhat akciós áron, MÁR 25.500 FT-TÓL!

A megfelelő minőségű ablakok kiválasztása és a nem megfelelő nyílászárók cseréje kiemelten fontos több okból is. Egyrészt, az energiatakarékosság jelentős mértékben függ a megfelelő ablakoktól. Az új, jó minőségű ablakok hőszigetelése lényegesen jobb, mint a régi, elavult nyílászáróké, így jelentős mértékben csökkenthető a fűtési és hűtési költség. Ez nemcsak a pénztárcának jó hír, hanem a környezet védelme szempontjából is előnyös.

A minőségi műanyag ablakok előnyei:

Hőszigetelő képesség: Műanyag ablakaink kiváló hőszigeteléssel rendelkeznek, így télen a meleget, nyáron pedig a hűvöst tartják bent.

Tartósság: A műanyag ablakok időjárásállóak és hosszú élettartamúak, így hosszú távon spórolhat a karbantartási költségeken.

Stílus és design: A fehér színű műanyag ablakok letisztult, elegáns megjelenést kölcsönöznek otthonának.

További előnyök:

A régi ablakok ráadásul gyakran rossz állapotban vannak, ami biztonsági kockázatot jelenthet. Az idő múlásával az ablakok anyaga károsodhat, sérülhet, ami a nyílászárók nem megfelelő záródásához, esetleges betörési kísérletekhez vezethet. Az új, jó minőségű műanyag ablakokkal nemcsak a biztonság növelhető, hanem a zajszigetelés is javítható. A modern műanyag ablakok kiváló hangszigetelő képességgel rendelkeznek, így a külső zajokat hatékonyan kiszűrik.

Nem elhanyagolható szempont az sem, hogy az új ablakok esztétikai szempontból is frissítést hoznak az otthonába. A régi nyílászárók gyakran kopottak és elszíneződtek, ami rontja az lakás megjelenését. Az új, stílusos műanyag ablakok viszont modern, elegáns külsőt kölcsönöznek az otthonának, ami növeli annak értékét is.

A fentieken túl azt is hangsúlyoznunk kell, hogy nem csak a nyílászáró minősége a fontos, hanem a megfelelő szakember általi beépítés is. Az AT Ablak Kft. szakemberei garanciát vállalnak a precíz és hibátlan beépítésre. Ne habozzon, válassza akciós műanyag ablakainkat, és élvezze az új, energiatakarékos otthonát. Kérjen ajánlatot még ma!

Az akció keretein belül most a következő paraméterekkel és árakon juthat minőségi műanyag ablakokhoz:

TULAJDONSÁGOK

  • 74 mm beépítési mélységig
  • Kívül-belül fehér színű
  • 24 mm-es 2 rétegű üvegezéssel 

AKCIÓS ÁRAK

  • 60cm*60cm: bruttó 25500 Ft /db-tól
  • 90cm*90cm: bruttó 45287 Ft/ db-tól
  • 90cm*120cm: bruttó 54519 Ft/ db-tól
  • 90cm*150cm: bruttó 63393 Ft / db-tól
MDF színek
CPL beltéri minták
Dekor színek