BEMUTATKOZÁS

Több, mint 20 éves szakmai tapasztalattal a hátunk mögött igyekszünk a lehető legjobb szolgáltatást és megoldást nyújtani meglévő és leendő ügyfeleinknek. Fő profilunk műanyag -, fa- és alumínium ablakok, tetőtéri ablakok, bejárati, beltéri és tolóajtók, garázskapuk és árnyékolók értékesítése, illetve beépítése. Mottónk egy régimódi filozófia, amin semmit sem változtat az idő:

“Azt visszük, amit kértek, amikorra megbeszéltük és annyiért, amennyiben megállapodtunk.”

Cégünk az AT Ablak-Ajtó Kft. elsősorban Cegléd-Nagykőrös-Kecskemét régiójában érhető el, valamint Budapesten is vállalunk megbízást lakossági és vállalati ügyfelektől. Bemutatótermünk Kecskemét központjában (Dózsa György utca 5.), jól megközelíthető helyen, található, ahol – előzetes egyeztetést követően- rugalmas nyitvatartással várjuk megrendelőinket. 

További szolgáltatásaink közé tartozik még a helyszíni felmérés, ami után munkatársaink személyre szabott árajánlatot tudnak kínálni, beleszámítva a bontás és beépítés költségeit és szükség esetén a visszajavítás és a régi kibontott nyílászárók elszállításának költségeit is. Fontos kiemelni, hogy egyedi méretekre is veszünk fel megrendelést felár nélkül. Ezen kívül a megrendelt áru rövid gyártási határidőn belül készül el, megbízható partnereinknek köszönhetően, amelyhez 7 év gyártói garanciát tudunk nyújtani a megvásárolt termékekre.

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Elérhetőségeink

6000 Kecskemét, Dózsa György u. 5

Küldjön üzenetet!

Név
Kérjük csak számokat írjon be
MDF színek
CPL beltéri minták
Dekor színek