KEZDŐDJÉK A MEGÚJULÁS OTTHONÁBAN IS!

MŰANYAG BEJÁRATI AJTÓK MÁR
99.900 Ft-tól

Ne halogassa tovább a régi bejárati ajtó cseréjét, hiszen egy új, modern bejárati ajtó nem csak esztétikus, de sok más előnnyel is rendelkezik. Nyári akciónk keretén belül most ráadásul fantasztikus áron, már bruttó 99.900 Ft-tól juthat hozzá új ajtajához!

A bejárati ajtó az otthonunk elsődleges védelmi vonala a külvilág felé, de meghatározza otthonunk külső megjelenését is. A műanyag bejárati ajtók számos előnnyel rendelkeznek, amelyek miatt egyre többen választják őket a hagyományos fa vagy fém ajtók helyett. Nézzük meg közelebbről, milyen előnyöket kínálnak a műanyag bejárati ajtók!

A minőségi műanyag bejárati ajtók előnyei:

Biztonság: A műanyag bejárati ajtók robusztus szerkezetükkel és kiváló záródási mechanizmusukkal magas szintű biztonságot nyújtanak. A modern műanyag ajtók zárszerkezetei többpontos záródást biztosítanak, ami nagyban növeli a betörésbiztonságot. Az ajtók üvegezése általában biztonsági üvegből készül, ami nehezen törhető és áthatolhatatlan a behatolók számára.

Hőszigetelés: A műanyag bejárati ajtók kiváló hőszigetelő képességgel rendelkeznek, amely jelentősen csökkenti az energiafelhasználást és a fűtési költségeket. Az ajtók többkamrás szerkezete és tömítési rendszere hatékonyan akadályozza a hideg levegő behatolását és a meleg levegő távozását, így otthona komfortos és meleg marad.

Hangszigetelés: A műanyag bejárati ajtók hangszigetelő képessége is kiváló, ami nagy előny lehet városi környezetben, ahol a közlekedési és egyéb zajok zavaróak lehetnek. Az ajtók tömítései és üvegezése csökkenti a külső zajok behatolását, így nyugodt és csendes légkört teremt otthonában.

További előnyök:

Időjárásállóság és karbantartás: A műanyag bejárati ajtók ellenállnak az időjárás viszontagságainak, és hosszú élettartamúak. Nem igényelnek rendszeres festést vagy karbantartást, mint a fa ajtók, mivel a műanyag anyag nem vetemedik, repedezik vagy rohad el. A műanyag bejárati ajtók könnyen tisztíthatók, és évekig megőrzik eredeti színüket és esztétikai megjelenésüket. Ezáltal a műanyag ajtók időt és pénzt takarítanak meg azáltal, hogy kevesebb karbantartást igényelnek.

Esztétikum és design: A műanyag bejárati ajtók ma már számos stílusban, színben és kivitelben elérhetők, így könnyedén megtalálható az otthona stílusához leginkább illő modell. A kifinomult, modern design és a különféle díszítőelemek lehetőséget adnak arra, hogy egyedi, stílusos bejáratot alakítson ki otthonának. A műanyag bejárati ajtók esztétikus megjelenése nemcsak a látogatókra tesz jó benyomást, hanem növeli az ingatlan értékét is.

Az akció keretein belül most a következő feltételekkel juthat minőségi műanyag bejárati ajtóhoz:

TULAJDONSÁGOK

  • 74 mm beépítési mélységig
  • egyedi méretben is kérhető
  • 5 ponton záródó rúdzár
  • nagy teherbírású ajtópántok
  • alacsony hőhídmentes aluminium küszöb

AMIT BIZTOSÍTUNK

  • 5 év garancia
  • igény szerint teljeskörű beépítés
  • kedvező ár, most akciósan már bruttó 99.900Ft-tól

Műanyag bejárati ajtó kínálatunk

MDF színek
CPL beltéri minták
Dekor színek