Basel DS22 műanyag bejárati ajtó

MOST AKÁR BRUTTÓ 99.900 Ft/db-tól!

Amikor bejárati ajtót választunk, lényeges szempont a biztonság, hiszen a külvilágból az otthonunk felé az elsődleges útvonal a bejárati ajtón keresztül halad az illetéktelen behatolók számára is. Ha olcsó ajtót szeretnénk, akkor az otthon biztonságát háttérbe helyezzük. A műanyagból készült ajtók nemcsak a védelmi szempontoknak, hanem az esztétikai elvárásoknak is megfelelnek. A minőségi alapanyagból készült termékek hosszú élettartamúak és zavartalan működést fognak nyújtani a külső hatások és a mindennapos használat ellenére.

Leírás

MOST AKCIÓS ÁRON, akár bruttó 99.900 Ft/db-tól rendelhetők műanyag bejárati ajtók az alábbi paraméterekkel: egyedi méretben is, 74mm-es beépítési mélységgel, 5 ponton záródó rúdzárral, 3 db nagy teherbírású 3D bejárati ajtópánttal, alacsony hőhídmentes alumínium küszöbbel, 5 év garanciával és igény esetén teljes körű beépítéssel!

Ajtóbetétek színtartósak, mert ellenállnak csapadéknak és a napsütés okozta UV-sugárzás káros hatásainak.

Kiváló minőségű, Nyugat-Európából érkező alap- és segédanyagokat használunk, amelyek a legszigorúbb minőségi követelményeknek is megfelelnek.

A mai trendeknek megfelelően az S-Line ajtóbetétek elérhetőek dekoratív, szálcsiszolt alumínium rátétekkel, amelyek egyedivé teszik a bejárati ajtót.

Az S-Line ajtóbetétek különböző vastagságú szigeteléseken kívül acél és MDF erősítéssel is rendelhetőek a nagyobb biztonság érdekében.

Ezek is érdekelhetik:

MDF színek
CPL beltéri minták
Dekor színek