Gava Plast HPL műanyag bejárati ajtó

MOST AKÁR BRUTTÓ 99.900 Ft/db-tól!

Amikor bejárati ajtót választunk, lényeges szempont a biztonság, hiszen a külvilágból az otthonunk felé az elsődleges útvonal a bejárati ajtón keresztül halad az illetéktelen behatolók számára is. Ha olcsó ajtót szeretnénk, akkor az otthon biztonságát háttérbe helyezzük. A műanyagból készült ajtók nemcsak a védelmi szempontoknak, hanem az esztétikai elvárásoknak is megfelelnek. A minőségi alapanyagból készült termékek hosszú élettartamúak és zavartalan működést fognak nyújtani a külső hatások és a mindennapos használat ellenére.

Panelek típusát ITT megtalálhatja.

Leírás

MOST AKCIÓS ÁRON, akár bruttó 99.900 Ft/db-tól rendelhetők műanyag bejárati ajtók az alábbi paraméterekkel: egyedi méretben is, 74mm-es beépítési mélységgel, 5 ponton záródó rúdzárral, 3 db nagy teherbírású 3D bejárati ajtópánttal, alacsony hőhídmentes alumínium küszöbbel, 5 év garanciával és igény esetén teljes körű beépítéssel!

A bejárati ajtó az otthonunk elsődleges védelmi vonala a külvilág felé, de meghatározza otthonunk külső megjelenését is. A műanyag bejárati ajtók számos előnnyel rendelkeznek, amelyek miatt egyre többen választják őket a hagyományos fa vagy fém ajtók helyett. 

A minőségi műanyag bejárati ajtók előnyei:

Biztonság: A modern műanyag ajtók zárszerkezetei többpontos záródást biztosítanak, ami nagyban növeli a betörésbiztonságot. Az ajtók üvegezése általában biztonsági üvegből készül, ami nehezen törhető és áthatolhatatlan a behatolók számára.

Hőszigetelés: A műanyag bejárati ajtók kiváló hőszigetelő képességgel rendelkeznek, amely jelentősen csökkenti az energiafelhasználást és a fűtési költségeket. 

Hangszigetelés: A műanyag bejárati ajtók hangszigetelő képessége is kiváló, ami nagy előny lehet városi környezetben, ahol a közlekedési és egyéb zajok zavaróak lehetnek. 

Időjárásállóság és karbantartás: A műanyag bejárati ajtók ellenállnak az időjárás viszontagságainak, és hosszú élettartamúak. Könnyen tisztíthatók, és évekig megőrzik eredeti színüket és esztétikai megjelenésüket. Ezáltal a műanyag ajtók időt és pénzt takarítanak meg azáltal, hogy kevesebb karbantartást igényelnek.

Esztétikum és design: A kifinomult, modern design és a különféle díszítőelemek lehetőséget adnak arra, hogy egyedi, stílusos bejáratot alakítson ki otthonának. A műanyag bejárati ajtók esztétikus megjelenése nemcsak a látogatókra tesz jó benyomást, hanem növeli az ingatlan értékét is.

Kivitelezések széles választéka

Több mint 50 fadekorban elérhető

Modern kivitelezés különböző fém rátétek vagy intarziák használatával

Színes kivitelezés esetén nagyobb vastagságnál az ajtószárnyat meg kell erősíteni, esetleg F magot alkalmazni

Műanyag panelhez képest magasabb ár mindkét oldal fehér színű kivitelezése esetén

Ezek is érdekelhetik:

MDF színek
CPL beltéri minták
Dekor színek