Palm műanyag bejárati ajtó

MOST AKÁR BRUTTÓ 99.900 Ft/db-tól!

Fontos önnek a biztonság, de a design-ra is adna? Válassza műanyag bejárati ajtóinkat! Segítségért keressen bennünket elérhetőségeinken!

Leírás

MOST AKCIÓS ÁRON, akár bruttó 99.900 Ft/db-tól rendelhetők műanyag bejárati ajtók az alábbi paraméterekkel: egyedi méretben is, 74mm-es beépítési mélységgel, 5 ponton záródó rúdzárral, 3 db nagy teherbírású 3D bejárati ajtópánttal, alacsony hőhídmentes alumínium küszöbbel, 5 év garanciával és igény esetén teljes körű beépítéssel!

A bejárati ajtó az otthonunk elsődleges védelmi vonala a külvilág felé, de meghatározza otthonunk külső megjelenését is. A műanyag bejárati ajtók számos előnnyel rendelkeznek, amelyek miatt egyre többen választják őket a hagyományos fa vagy fém ajtók helyett. 

A minőségi műanyag bejárati ajtók előnyei:

Biztonság: A modern műanyag ajtók zárszerkezetei többpontos záródást biztosítanak, ami nagyban növeli a betörésbiztonságot. Az ajtók üvegezése általában biztonsági üvegből készül, ami nehezen törhető és áthatolhatatlan a behatolók számára.

Hőszigetelés: A műanyag bejárati ajtók kiváló hőszigetelő képességgel rendelkeznek, amely jelentősen csökkenti az energiafelhasználást és a fűtési költségeket. 

Hangszigetelés: A műanyag bejárati ajtók hangszigetelő képessége is kiváló, ami nagy előny lehet városi környezetben, ahol a közlekedési és egyéb zajok zavaróak lehetnek. 

Időjárásállóság és karbantartás: A műanyag bejárati ajtók ellenállnak az időjárás viszontagságainak, és hosszú élettartamúak. Könnyen tisztíthatók, és évekig megőrzik eredeti színüket és esztétikai megjelenésüket. Ezáltal a műanyag ajtók időt és pénzt takarítanak meg azáltal, hogy kevesebb karbantartást igényelnek.

Esztétikum és design: A kifinomult, modern design és a különféle díszítőelemek lehetőséget adnak arra, hogy egyedi, stílusos bejáratot alakítson ki otthonának. A műanyag bejárati ajtók esztétikus megjelenése nemcsak a látogatókra tesz jó benyomást, hanem növeli az ingatlan értékét is.

Amikor bejárati ajtót választunk, lényeges szempont a biztonság, hiszen a külvilágból az otthonunk felé az elsődleges útvonal a bejárati ajtón keresztül halad az illetéktelen behatolók számára is. Ha olcsó ajtót szeretnénk, akkor az otthon biztonságát háttérbe helyezzük. A műanyagból készült ajtók nemcsak a védelmi szempontoknak, hanem az esztétikai elvárásoknak is megfelelnek. A minőségi alapanyagból készült termékek hosszú élettartamúak és zavartalan működést fognak nyújtani a külső hatások és a mindennapos használat ellenére.

PALM műanyag bejárati ajtó

A műanyagból készült homlokzati nyílászárók letisztultak, biztonsági követelményekben tökéletesen megfelelnek a modern kor elvárásainak. Az exkluzív, standard üveges díszpaneles műanyag bejárati ajtók esztétikailag kiemelkedőek. Modern CPL (Continuous Pressure Laminate) technológiával készülnek. Az ajtókilincs az ajtószárny mindkét oldalán elhelyezkedhet a nyitásiránytól függően.

Felületük egyszerűen és könnyen tisztítható, rendkívül ellenálló a különböző mechanikus sérülésekkel szemben, szerkezetük nem igényel különösebb törődést. Az üveges díszpanelben átlátszatlan és üvegezett mezők egyaránt megtalálhatók. Karbantartása így sem tér el a hétköznapi műanyag felületek tisztításától. Speciális felépítésük miatt hőszigetelő képességüket és alakjukat évtizedekig megőrzik és ellenállnak az őket érő környezeti hatásoknak.

A díszpaneles műanyag bejárati ajtók nem tartalmazhatnak szárny osztásokat,azonban rendelhetők normál,hővédő,biztonsági vagy standard katedrál üveg berakással is. A klasszikus üveges díszpaneles ajtók szabvány és egyedi méretben is elérhetőek, így a kiválasztott bejárati ajtó lehet egy vagy két szárnyú, igény esetén oldalvilágítóval és/vagy felülvilágítóval, amelyhez külön, erre a megjelenésre tervezett üveges díszpanel választható.

A díszpaneles üveges bejárati ajtók felszereltsége

Az ajtókat acél, illetve fa merevítéssel (36 mm 40 mm 44 mm-es panelok) látjuk el, megrendelőink igényeinek megfelelően. A vastagabb panelok 3 rétegű üveggel készülnek. A panelok gyártási mérete 800×2000 mm.

Ezzel a típusú panellel gyártott bejárati ajtók a következő biztonsági és esztétikai szempontoknak felelnek meg, illetve kérhetőek:

 • 5 pontos görgőfejes biztonsági zár
 • Pótzáras kivitelű biztonsági vasalatok
 • Csapos, kampós, vagy csapos-kampós biztonsági vasalatok
 • Kilincsműködtetésű vagy kulcsműködtetésű zárszerkezet
 • Hőhídmentes alumínium küszöb
 • Alsó kefe tömítés
 • Leemelésbiztos (vagy rejtett) pánt
 • Sarokmerevítés az ajtó szárnyprofilban
 • Oldal és felülvilágító kiegészítő elemek
 • 1 vagy 2 szárnyas kivitel

A profilrendszerről:

 • Német GEALAN S8000 IQ
 • Tokban és szárnyban 6 légkamra
 • 74 mm-es beépítési mélység (profilvastagság)
 • Óriási választék Olcsó, mégis magas minőség
 • Hosszú távú megoldás
 • Széles kivitelezési lehetőség
 • Dekoratív, masszív szerkezet jellemzi
 • Kiváló hő- és hangszigetelés
 • Több színben, fa mintás dekorfóliával vagy alumínium hatású acryl felület RAL színekben
 • Könnyen tisztítható

Panelek további típusait és az üvegezést ITT megtalálja.

Ezek is érdekelhetik:

MDF színek
CPL beltéri minták
Dekor színek