Ajtólap: Füstölt Dió | Tok, élfólia és üvegléc: Alpesi Fehér CPL beltéri ajtó

MOST AKÁR BRUTTÓ 97.900 Ft/db-tól!

A valódi fa ajtók nagyszerű alternatívája a különböző fapótló anyagokból készült beltéri nyílászárók, amely a korszerű CPL technológiának köszönhetően többféle színben, mintázatban elérhető. A CPL laminátum olyan szép felületet kölcsönöz az ajtóknak, hogy szinte azt gondolhatjuk, hogy természetes fa. További előnyük a műgyanta bevonat miatt, hogy tartós, ellenállóbb, nem karcolódó és könnyen tisztítható a felületük ezeknek a termékeknek, így minőségben jobbak, mint a dekor ajtók.

Leírás

MOST AKCIÓS ÁRON, akár bruttó 97.900 Ft/db-tól rendelhetők CPL beltéri ajtók az alábbi paraméterekkel: egyedi méretben is, karc- és kopásálló felülettel, 3db pánttal, tele és üveges kivitelben, igény szerinti teljeskörű beépítéssel, rövid gyártási és beépítési határidővel!

A beltéri ajtók meghatározzák otthonunk hangulatát és stílusát. A CPL (laminált) beltéri ajtók az elmúlt években egyre népszerűbbek lettek, köszönhetően kiváló tulajdonságaiknak és egyedi dizájnjuknak. A CPL beltéri ajtók előnyei:

Tartósság és kopásállóság: A CPL beltéri ajtók egyik legnagyobb előnye a magas kopásállóság és ellenálló képesség. A CPL anyag egy speciális laminált fólia, amely rendkívül ellenálló a karcolásoknak, ütéseknek, és a mindennapi használatból adódó kopásnak. Ezáltal az ajtók hosszú élettartamúak és tartósak.

Könnyű tisztíthatóság: A CPL ajtók felülete sima és könnyen tisztítható. A szennyeződések nem tapadnak meg a felületen, így az ajtók karbantartása egyszerű és gyors. Egy nedves ronggyal könnyedén eltávolíthatóak a foltok és szennyeződések.

Változatos dizájn: A CPL ajtók széles választékban kaphatóak, így mindenki megtalálhatja a saját ízlésének és otthonának megfelelő stílust. A különböző minták, színek és textúrák lehetővé teszik, hogy az ajtók tökéletesen illeszkedjenek az enteriőr kialakításához.

Környezetbarát: A CPL anyag gyártása során környezetbarát technológiát alkalmaznak, így az ajtók környezettudatos választásnak számítanak. A CPL ajtók hosszú élettartama és alacsony karbantartási igénye miatt kevesebb hulladékot termelnek, mint a hagyományos beltéri ajtók.

Hangszigetelés: A CPL laminált beltéri ajtók kiváló hangszigetelő tulajdonsággal rendelkeznek, ami segít megőrizni a nyugodt és csendes légkört otthonában. A masszív szerkezet és a tömítések révén az ajtók hatékonyan csökkentik a zajátvitelt a szobák között, így teremtve zavartalan környezetet a pihenéshez és a munkához.

VÁLASZTHATÓ SZÍNEK/MINTÁK MEGTEKINTÉSÉÉRT KATTINTSON IDE!

Az egyedi CPL beltéri ajtókon a megerősített nyomtatott réteg a dekor lemeznél tartósabb, karcállóbb felületet eredményez. Divatos, modern famintázatokkal rendelhető. Felár nélkül készítjük egyedi méretben az Ön igényei szerint.

Az oldalon megjelenített színek és mintázatok tájékoztató jellegűek! Megrendelés esetén a szín kiválasztása csak az AT Ablak-Ajtó Kft. bemutató termében színminta alapján javasolt!

Ezek is érdekelhetik:

CPL beltéri minták
MDF színek
Dekor színek