Ararat CPL beltéri ajtó

A valódi fa ajtók nagyszerű alternatívája a különböző fapótló anyagokból készült beltéri nyílászárók, amely a korszerű CPL technológiának köszönhetően többféle színben, mintázatban elérhető. A CPL laminátum olyan szép felületet kölcsönöz az ajtóknak, hogy szinte azt gondolhatjuk, hogy természetes fa. További előnyük a műgyanta bevonat miatt, hogy tartós, ellenállóbb, nem karcolódó és könnyen tisztítható a felületük ezeknek a termékeknek, így minőségben jobbak, mint a dekor ajtók.

Üvegezhető kivitel esetén!
Bármilyen hasznos adat vagy információ, amit fontosnak vél megosztani velünk az ajánlatadáshoz.

Leírás

Amikor új otthonunkat berendezzük vagy meglévő lakhelyünket frissítjük, sokszor nem tulajdonítunk elég figyelmet a beltéri ajtóknak. Pedig az ajtók nem csak használati tárgyak, hanem stílusukkal, minőségükkel és kialakításukkal is nagyban hozzájárulnak otthonunk hangulatához és komfortjához. A Dekor beltéri ajtók pontosan ezt a célt szolgálják, és most elmondjuk, miért érdemes őket választanod.

Széles választék és kiváló minőség

A Dekor beltéri ajtók széles választéka lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a saját ízlésének és otthonának megfelelőt. Legyen szó modern, minimalista, klasszikus vagy rusztikus stílusról, garantáltan találsz olyan ajtót, amely tökéletesen passzol a lakásodba. Ráadásul a Dekor ajtók kiváló minőségű anyagokból készülnek, így biztos lehetsz abban, hogy hosszú ideig szolgálnak majd téged és családodat.

Könnyű tisztíthatóság és karbantarthatóság

A Dekor beltéri ajtók olyan felületkezeléssel rendelkeznek, amely megkönnyíti a tisztítást és a karbantartást. Egy egyszerű nedves törlőkendővel könnyedén eltávolíthatod a szennyeződéseket, így az ajtók hosszú ideig megőrzik eredeti szépségüket és eleganciájukat.

Hang- és hőszigetelés

A Dekor beltéri ajtók kiváló hangszigetelő képességgel rendelkeznek, ami különösen fontos lehet, ha a lakásban kisgyermekek vagy zajérzékeny családtagok élnek. Emellett a jó hőszigetelő tulajdonságoknak köszönhetően segítenek abban, hogy a helyiségek közötti hőmérséklet-különbségek kiegyenlítődjenek, és így a lakás egészében kellemesebb klíma uralkodjon.

Könnyű szerelhetőség és időtállóság

A Dekor beltéri ajtók könnyen szerelhetőek, ami lehetővé teszi, hogy akár saját kezűleg is beépítsd őket otthonodba, ha szereted a barkácsolást. Ha azonban inkább profi segítségre bíznád ezt a feladatot, az AT Ablak szakemberei a rendelkezésedre állnak, akik gyorsan és precízen végzik el a munkát. A Dekor ajtók időtálló kialakítása miatt nem kell attól tartanod, hogy hamar tönkremennek vagy kopnának, így hosszú távon is megéri a befektetést.

Egyedi tervezési lehetőségek

Ha szeretnéd még inkább személyre szabni otthonodat, a Dekor beltéri ajtók lehetőséget adnak arra, hogy egyedi tervezésű ajtókat válassz. Legyen szó különleges színekről, mintákról vagy akár üveg betétekről, a Dekor ajtók segítségével megvalósíthatod álmaid otthonát.

Környezetbarát megoldás

A Dekor beltéri ajtók készítése során a gyártó nagy hangsúlyt fektet a környezetvédelemre és a fenntarthatóságra. Az ajtók anyagai környezetbarát forrásokból származnak, és a gyártási folyamat során is odafigyelnek az energiatakarékosságra. Így amikor Dekor ajtót választasz, nem csak otthonodat teszed szebbé, hanem a környezetet is óvod.

Ezek is érdekelhetik:

Dekor színek
MDF színek
CPL beltéri minták