Ninive Dekor szabvány beltéri ajtó

A dekor szabvány ajtó tulajdonképpen egy MDF (közepes sűrűségű farostlemez) anyagú ajtó, amire fóliaborítás kerül. Jó minőségű, megfizethető árú nyílászáró, ezért kedvelt termékcsalád. A dekorfólia széles színskálája, a mintaválaszték és a különböző stílus nem szab határt az elképzeléseinek: többféle kombinációból választhat.

Üvegezhető kivitel esetén!
Bármilyen hasznos adat vagy információ, amit fontosnak vél megosztani velünk az ajánlatadáshoz.

Leírás

A dekor felület

Amikor új otthonunkat berendezzük vagy meglévő lakhelyünket frissítjük, sokszor nem tulajdonítunk elég figyelmet a beltéri ajtóknak. Pedig az ajtók nem csak használati tárgyak, hanem stílusukkal, minőségükkel és kialakításukkal is nagyban hozzájárulnak otthonunk hangulatához és komfortjához. A Dekor beltéri ajtók pontosan ezt a célt szolgálják, és most elmondjuk, miért érdemes őket választanod.

Széles választék és kiváló minőség

A Dekor beltéri ajtók széles választéka lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a saját ízlésének és otthonának megfelelőt. Legyen szó modern, minimalista, klasszikus vagy rusztikus stílusról, garantáltan találsz olyan ajtót, amely tökéletesen passzol a lakásodba. Ráadásul a Dekor ajtók kiváló minőségű anyagokból készülnek, így biztos lehetsz abban, hogy hosszú ideig szolgálnak majd téged és családodat.

Könnyű tisztíthatóság és karbantarthatóság

A Dekor beltéri ajtók olyan felületkezeléssel rendelkeznek, amely megkönnyíti a tisztítást és a karbantartást. Egy egyszerű nedves törlőkendővel könnyedén eltávolíthatod a szennyeződéseket, így az ajtók hosszú ideig megőrzik eredeti szépségüket és eleganciájukat.

Hang- és hőszigetelés

A Dekor beltéri ajtók kiváló hangszigetelő képességgel rendelkeznek, ami különösen fontos lehet, ha a lakásban kisgyermekek vagy zajérzékeny családtagok élnek. Emellett a jó hőszigetelő tulajdonságoknak köszönhetően segítenek abban, hogy a helyiségek közötti hőmérséklet-különbségek kiegyenlítődjenek, és így a lakás egészében kellemesebb klíma uralkodjon.

Könnyű szerelhetőség és időtállóság

A Dekor beltéri ajtók könnyen szerelhetőek, ami lehetővé teszi, hogy akár saját kezűleg is beépítsd őket otthonodba, ha szereted a barkácsolást. Ha azonban inkább profi segítségre bíznád ezt a feladatot, az AT Ablak szakemberei a rendelkezésedre állnak, akik gyorsan és precízen végzik el a munkát. A Dekor ajtók időtálló kialakítása miatt nem kell attól tartanod, hogy hamar tönkremennek vagy kopnának, így hosszú távon is megéri a befektetést.

Egyedi tervezési lehetőségek

Ha szeretnéd még inkább személyre szabni otthonodat, a Dekor beltéri ajtók lehetőséget adnak arra, hogy egyedi tervezésű ajtókat válassz. Legyen szó különleges színekről, mintákról vagy akár üveg betétekről, a Dekor ajtók segítségével megvalósíthatod álmaid otthonát.

Környezetbarát megoldás

A Dekor beltéri ajtók készítése során a gyártó nagy hangsúlyt fektet a környezetvédelemre és a fenntarthatóságra. Az ajtók anyagai környezetbarát forrásokból származnak, és a gyártási folyamat során is odafigyelnek az energiatakarékosságra. Így amikor Dekor ajtót választasz, nem csak otthonodat teszed szebbé, hanem a környezetet is óvod.

Ezek is érdekelhetik:

Dekor színek
MDF színek
CPL beltéri minták