Toló-bukó erkélyajtó

A tolóajtók legszimpatikusabb tulajdonsága, hogy helytakarékosak, mert nyitáskor a mozgó szárny nem foglal el több helyet a lakótérből. Zárt állapotban az üvegfelületek egy síkban vannak. A toló-bukó verzió kisebb falfelületre is beépíthető, lehet egy-vagy kétszárnyú. Ennél a típusnál számolni kell, hogy át kell lépni a “küszöböt”, ami egyébként minimális. A kilincs 90 fokos elforgatásával a mozgó szárnyat bukóra lehet nyitni, szellőztetés céljából. Ezenkívül különféle szúnyogháló típus is választható hozzá. Lényeges tulajdonságaik ezeknek a nyílászáróknak a stabilitás, jó hőszigetelés és a modern design.
Szerkezetileg a legegyszerűbb és ár-érték arányban is jó választás a toló-bukó kialakítás. A Rehau ablak alaptípus – Ecosol, Geneo, Synego – bármelyikéből lehet lehet kérni.

Leírás

A tolóajtók legszimpatikusabb tulajdonsága, hogy helytakarékosak, mert nyitáskor a mozgó szárny nem foglal el több helyet a lakótérből. Zárt állapotban az üvegfelületek egy síkban vannak. A toló-bukó verzió kisebb falfelületre is beépíthető, lehet egy-vagy kétszárnyú. Ennél a típusnál számolni kell, hogy át kell lépni a “küszöböt”, ami egyébként minimális. A kilincs 90 fokos elforgatásával a mozgó szárnyat bukóra lehet nyitni, szellőztetés céljából. Ezenkívül különféle szúnyogháló típus is választható hozzá. Lényeges tulajdonságaik ezeknek a nyílászáróknak a stabilitás, jó hőszigetelés és a modern design. Szerkezetileg a legegyszerűbb és ár-érték arányban is jó választás a toló-bukó kialakítás. A Rehau ablak alaptípus – Ecosol, Geneo, Synego – bármelyikéből lehet lehet kérni.

Ezek is érdekelhetik:

NYÁRI
NYÍLÁSZÁRÓ AKCIÓ!

Műanyag ablakok 25.500 Ft-tól!

Műanyag bejárati ajtók 99.900 Ft-tól!

CPL beltéri ajtók 97.900 Ft-tól!

Garázskapuk 310.000 Ft-tól!

MDF színek
CPL beltéri minták
Dekor színek