Tűzgátló tolókapu

Az ipari gyorskapuk között a tűzgátló ajtó az egyik legkeresettebb típus. Ez a nyílászáró szerkezeti kialakítása révén megakadályozza a tűz átterjedését egyik oldaláról a másikra, vagyis nem engedi továbbjutni a lángokat az elválasztott térrészre. A normál nyílászárók esetében is javasolt szakemberre bízni a beépítést, de a tűzgátló ajtóknál ezt kizárólag szakember teheti meg! Máskülönben a tűzgátló ajtó egy esetleges tűz során nem lesz képes maradéktalanul azt nyújtani, amit nyújtani kell. Természetesen, mi ebben is a segítségére állunk majd!

Leírás

A garázs a ház egyik legfontosabb része, hiszen a szeretett családi autónkon túl legtöbbször egyéb értékeket (pl. szerszámok) is itt tárolunk. Éppen ezért kiemelt fontosságú, hogy a garázskapu megbízható és biztonságos legyen. Ha eddig nem gondolt cserére, akkor itt az ideje megtenni, hiszen nálunk MOST AKCIÓSAN, MÁR 310.000 Ft-tól hozzájuthat új garázskapujához.

A minőségi garázskapuk előnyei:

Biztonság: A modern típusok már olyan biztonsági megoldásokat tartalmaznak, mint például a törésbiztos üveg, a zárbetétvédelem vagy a motoros meghajtású automatikus zárak. Ezek a funkciók megnehezítik a betörők dolgát és megóvják az értékeket a garázsban. 

Energetikai hatékonyság: A kiváló hőszigetelésnek köszönhetően a garázsban tárolt tárgyak jobban védve vannak a hideg és a meleg ellen, ami csökkenti a fűtési és hűtési költségeket. 

Kényelem: Az automatikus garázskapuk nyitásához és zárásához távirányító vagy okostelefonos alkalmazás használható, ami nagyban megkönnyíti a mindennapi használatot. 

Csendes és hosszantartó használat: A Kling kapuk –  csapágyazott görgőik révén – csendesek, így nyitásuk-zárásuk nem zavarja a környezetünkben lakók vagy dolgozók nyugalmát. Ez különösen fontos olyan helyeken, ahol a garázs közvetlenül a lakóterek mellett található. Anyaga és szerkezeti kialakítása miatt kevés karbantartást igényelnek.

Esztétikus megjelenés: Végül, de nem utolsó sorban, az általunk is kínált termékek többféle anyagból, színben és méretben kaphatók, így könnyedén megtalálhatja azt a típust, amely a legjobban harmonizál az érintett épület stílusával.

PARAMÉTEREK

felületméret [m²] 12
méret – magasság (h) [mm] max. 5070
méret – szélesség (w) [mm] max. 6050
panel méret [mm] 40×300
panel tömeg [kg] 38 (1 m²)

Ezek is érdekelhetik:

MDF színek
CPL beltéri minták
Dekor színek