NATURA minta nélküli szekcionált garázskapuk

Külső oldalon minta nélküli, sima felületű, belső oldalon vízszintesen bordázott hőszigetelt szekcionált kapu. Kéthéjú acéllemez panelbõl, 42 mm vastag PU hõszigeteléssel, ujjbecsípõdés elleni védelemmel.

Leírás

A garázs a ház egyik legfontosabb része, hiszen a szeretett családi autónkon túl legtöbbször egyéb értékeket (pl. szerszámok) is itt tárolunk. Éppen ezért kiemelt fontosságú, hogy a garázskapu megbízható és biztonságos legyen. Ha eddig nem gondolt cserére, akkor itt az ideje megtenni, hiszen nálunk MOST AKCIÓSAN, MÁR 310.000 Ft-tól hozzájuthat új garázskapujához.

A minőségi garázskapuk előnyei:

Biztonság: A modern típusok már olyan biztonsági megoldásokat tartalmaznak, mint például a törésbiztos üveg, a zárbetétvédelem vagy a motoros meghajtású automatikus zárak. Ezek a funkciók megnehezítik a betörők dolgát és megóvják az értékeket a garázsban. 

Energetikai hatékonyság: A kiváló hőszigetelésnek köszönhetően a garázsban tárolt tárgyak jobban védve vannak a hideg és a meleg ellen, ami csökkenti a fűtési és hűtési költségeket. 

Kényelem: Az automatikus garázskapuk nyitásához és zárásához távirányító vagy okostelefonos alkalmazás használható, ami nagyban megkönnyíti a mindennapi használatot. 

Csendes és hosszantartó használat: A Kling kapuk –  csapágyazott görgőik révén – csendesek, így nyitásuk-zárásuk nem zavarja a környezetünkben lakók vagy dolgozók nyugalmát. Ez különösen fontos olyan helyeken, ahol a garázs közvetlenül a lakóterek mellett található. Anyaga és szerkezeti kialakítása miatt kevés karbantartást igényelnek.

Esztétikus megjelenés: Végül, de nem utolsó sorban, az általunk is kínált termékek többféle anyagból, színben és méretben kaphatók, így könnyedén megtalálhatja azt a típust, amely a legjobban harmonizál az érintett épület stílusával.

PARAMÉTEREK
Külső oldalon minta nélküli, sima felületű, belső oldalon vízszintesen bordázott hőszigetelt szekcionált kapu. Kéthéjú acéllemez panelbõl, 42 mm vastag PU hõszigeteléssel, ujjbecsípõdés elleni védelemmel.

Ezek is érdekelhetik:

MDF színek
CPL beltéri minták
Dekor színek