Aluminium ablak 70 mm feletti beépítési mélységgel

Az alumínium egyre népszerűbb a vásárlók körében, mivel egy erős, időtálló anyagról van szó és a hőszigetelése is kiváló. Anyagának köszönhetően szinte bármilyen elképzelés megvalósítható ma már: kis ablakoktól kezdve egész padlótól mennyezetig tartó üvegfelületek kialakítása is lehetséges.
Ezek a nyílászárók a mai modern stílusú házakhoz a letisztult, minimalista egyszerűségével jól harmonizálnak és színben is ízlésünk szerint tudjuk variálni őket.
Végül, de nem utolsósorban érdemes kiemelni, hogy az alumínium ablak kitűnő betörésgátló megoldást is jelent otthonában és egy jól kifizetődő biztonságos megoldás.

Leírás

Az AT Ablak munkatársainak nagy múltú tapasztalata és folyamatos fejlődése, valamint a gyártó partnerek szakmai hozzáértése hozzájárul, hogy a PONZIO, Aluprof és Schüco profil családokból készült hőhidas és hőhídmentes alumínium ajtók és ablakok is a megszokott, magas minőségben készüljenek. Ezeket a szerkezeteket kimagasló statikai paramétereinek köszönhetően régóta alkalmazzák közintézményekben illetve nagy forgalmú helyeken pl. bankokban, bevásárlóközpontokban. A kedvező műszaki paraméterek korszerű hőszigetelési tulajdonságokkal is párosultak.

Ennek köszönhetően a hőhídmentes alumínium ajtók és ablakok egyre szélesebb körben terjednek el. Többek között családi házak, passzív házak homlokzati nyílászáróinak is keresik, az egyszerű letisztult design kedvelői. Nem meglepő, hogy esztétikai szempontok miatt is egyre többen választják az alumíniumot a forma és színválaszték széles választéka miatt. A fémes hatású felületek, jellegzetes profilok fontos elemei lehetnek a belsőépítészetnek is. A kiemelkedő statikai tulajdonságokkal rendelkező alumínium profilok lehetővé teszik extra nagy üvegfelületek létrehozását fix, illetve működő kivitelben is.

A modern műszaki megoldások hozzájárulnak az egyre népszerűbb emelő-toló ajtók alkalmazásához, az egybefüggő üvegfelületek által biztosított panoráma eléréséhez. A hőhidas és a hőhídmentes rendszer is rendelhető az összes RAL szín mellett különböző faerezetes, illetve strukturált felülettel is. Alumínium nyílászárók gyártására minden esetben egyedi árajánlatot készítünk.

Bővebb információért vegye fel velünk a kapcsolatot, illetve látogasson el kecskeméti bemutatótermünkbe.

Ezek is érdekelhetik:

MDF színek
CPL beltéri minták
Dekor színek