GENEO ablak Passzívházakhoz 86mm-ig

A GENEO profilokból mind megjelenésükben, mind energetikai jellemzőiket illetően egyedülálló ablakok készíthetők, melyek kreatív megjelenésű új épületekhez és régi épületek stílusos felújításához egyaránt alkalmasak. Az elegáns, nagy üvegfelületű, vagy akár íves ablakok az alacsony energiafogyasztású épületek, illetve a passzívházak előírásainak is megfelelnek.

Leírás

A megfelelő minőségű ablakok kiválasztása és a nem megfelelő nyílászárók cseréje kiemelten fontos több okból is. Egyrészt, az energiatakarékosság jelentős mértékben függ a megfelelő ablakoktól. Az új, jó minőségű ablakok hőszigetelése lényegesen jobb, mint a régi, elavult nyílászáróké, így jelentős mértékben csökkenthető a fűtési és hűtési költség. Ez nemcsak a pénztárcának jó hír, hanem a környezet védelme szempontjából is előnyös.

A régi ablakok ráadásul gyakran rossz állapotban vannak, ami biztonsági kockázatot jelenthet. Az idő múlásával az ablakok anyaga károsodhat, sérülhet, ami a nyílászárók nem megfelelő záródásához, esetleges betörési kísérletekhez vezethet. Az új, jó minőségű műanyag ablakokkal nemcsak a biztonság növelhető, hanem a zajszigetelés is javítható. A modern műanyag ablakok kiváló hangszigetelő képességgel rendelkeznek, így a külső zajokat hatékonyan kiszűrik.

Nem elhanyagolható szempont az sem, hogy az új ablakok esztétikai szempontból is frissítést hoznak az otthonába. A régi nyílászárók gyakran kopottak és elszíneződtek, ami rontja az lakás megjelenését. Az új, stílusos műanyag ablakok viszont modern, elegáns külsőt kölcsönöznek az otthonának, ami növeli annak értékét is. 

Műanyag ablakainkat az alábbi színekben tudja megrendelni:

Műanyag ablak színválaszték

 

A fentieken túl azt is hangsúlyoznunk kell, hogy nem csak a nyílászáró minősége a fontos, hanem a megfelelő szakember általi beépítés is. Az AT Ablak Kft. szakemberei garanciát vállalnak a precíz és hibátlan beépítésre. Ne habozzon, válasszon minőségi műanyag ablakaink közül, és élvezze az új, energiatakarékos otthonát.

PARAMÉTEREK

Hőszigetelés: Uw érték akár 0,61 W/m²K
Hanggátlás: Rw =47 dB
Betörésvédelem: RC3 osztályig
86 mm-es beépítési mélység
6 kamrás szerkezet
Akár 36 mm-es üvegvastagság a passzívház minősítéshez
Körbefutó tömítés a huzat és a nedvesség elleni megbízható védelem érdekében
Légáteresztés: 4 osztályig
Vízzárás: 9A osztályig
Szélállóság: B5 osztályig

Ezek is érdekelhetik:

MDF színek
CPL beltéri minták
Dekor színek