GENEO ablak 86 mm-ig

A 86 mm-es építési mélységű GENEO ablakok – a kitűnő hőszigetelés mellett – további kiemelkedő tulajdonságaikkal nyűgöznek le. Ugyanis a RAU‑FIPRO szálerősítésű kompozit alapanyagnak köszönhetően a GENEO maximális stabilitást biztosít kiegészítő merevítés alkalmazása nélkül. Így a GENEO ablakok könnyűek, és páratlan hőszigetelési tulajdonságok jellemzik őket. Győződjön meg róla Ön is!

Leírás

A megfelelő minőségű ablakok kiválasztása és a nem megfelelő nyílászárók cseréje kiemelten fontos több okból is. Egyrészt, az energiatakarékosság jelentős mértékben függ a megfelelő ablakoktól. Az új, jó minőségű ablakok hőszigetelése lényegesen jobb, mint a régi, elavult nyílászáróké, így jelentős mértékben csökkenthető a fűtési és hűtési költség. Ez nemcsak a pénztárcának jó hír, hanem a környezet védelme szempontjából is előnyös.

A régi ablakok ráadásul gyakran rossz állapotban vannak, ami biztonsági kockázatot jelenthet. Az idő múlásával az ablakok anyaga károsodhat, sérülhet, ami a nyílászárók nem megfelelő záródásához, esetleges betörési kísérletekhez vezethet. Az új, jó minőségű műanyag ablakokkal nemcsak a biztonság növelhető, hanem a zajszigetelés is javítható. A modern műanyag ablakok kiváló hangszigetelő képességgel rendelkeznek, így a külső zajokat hatékonyan kiszűrik.

Nem elhanyagolható szempont az sem, hogy az új ablakok esztétikai szempontból is frissítést hoznak az otthonába. A régi nyílászárók gyakran kopottak és elszíneződtek, ami rontja az lakás megjelenését. Az új, stílusos műanyag ablakok viszont modern, elegáns külsőt kölcsönöznek az otthonának, ami növeli annak értékét is. 

Műanyag ablakainkat az alábbi színekben tudja megrendelni:

Műanyag ablak színválaszték

 

A fentieken túl azt is hangsúlyoznunk kell, hogy nem csak a nyílászáró minősége a fontos, hanem a megfelelő szakember általi beépítés is. Az AT Ablak Kft. szakemberei garanciát vállalnak a precíz és hibátlan beépítésre. Ne habozzon, válasszon minőségi műanyag ablakaink közül, és élvezze az új, energiatakarékos otthonát.

PARAMÉTEREK

Hőszigetelési Uw-érték akár 0,61 W/m²K
Hanggátlási Rw = 47 dB
Betöréssel szembeni ellenállóság RC3-ig
86 mm-es építési mélység
6 kamra
Körkörös tömítések a huzattal és nedvességgel szembeni megbízható védelemhez
4-es osztályú légáteresztés
9A osztályú csapóeső-állóság
B5 osztályú szélállóság

Ezek is érdekelhetik:

MDF színek
CPL beltéri minták
Dekor színek