DT KFNY normál fa

Az ablakok meghatározó szerepet töltenek be otthonunkban, mivel kívül-belül szem előtt vannak. A fa, mint természetes anyag otthonossá és egyedivé teszi életterünket, harmóniát és nyugodtságot sugároz. Abban az esetben is jó választás a fa, ha például egy régi ház felújítását végezzük, mert stílusban jól illik a környezetébe, időtlen eleganciát nyújt. Ugyanakkor nem szabad elfeledkezni arról, hogy a fa nyílászárók rendszeres ápolást igényelnek, hogy hosszú élettartamúak legyenek és sokáig tudjunk gyönyörködni szépségükben.

PARAMÉTEREK

Típusa:Delta-therm középen-felnyíló (KFNY) faablak és fa erkély ajtó
Tartozéka:eloxált ablak félkilincs
Szerkezeti vastagság:68 mm vastag borovi fenyő
Szerkezeti felépítés:68 mm-es EURO falcos hossztoldott és szélességi toldott rétegragasztott csomómentes BOROVI fenyő.
Tömítés:szárnyban körbefutó EPDM alapanyagú zártcellás gumitömítés
Vasalat:GU bronz eloxált vízvető
Üvegezés:4-16-4 Low-e +Argon Ug=1,1 W/m2K hőszigetelt üveggel
Felületkezelés:natúr

EZEK A TERMÉKEK IS ÉRDEKELHETIK

Kérdései maradtak? Semmi gond! Pontosan tudjuk, hogy nem könnyű kiválasztani a megfelelő nyílászárót vagy redőnyt, hiszen egy jól kiválasztott és felszerelt ablak, ajtó, illetve árnyékoló hosszú évekig a lakásunk része marad. Nagy tapasztalattal rendelkező, szakértő munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére, nincs más teendője, mint felvenni velünk a kapcsolatot, az erre kijelölt űrlapunkon keresztül.

KÉRJEN AJÁNLATOT 1 PERC ALATT

Írja le nekünk elképzeléseit leendő nyílászáróival vagy árnyékolóival kapcsolatban és tapasztalt munkatársaink a lehető leghamarabb felveszik Önnel a kapcsolatot. Töltsön fel számunkra rajzot, képet is, hogy jobban eltudjuk képzelni igényeit. (Ha rendelkezik pontos adatokkal, vagy több fajta termék is érdekli, ajánljuk részletes ajánlatkérő űrlapunkat.)

Ajánlatkérés DT KFNY normál fa termékre

Kérjük, ossza meg velünk elképzeléseit a kiválasztott termékkel kapcsolatban. Amennyiben rendelkezésére állnak a méretekre, típusra, színre vonatkozó adatok (esetleg tud nekünk képet, rajzot küldeni) mindenképp tüntesse fel nekünk az alábbi űrlapon.