SYNEGO ablak középtömítéssel 80 mm-ig

A 80 mm-es beépítési mélység a karcsúbb stílushoz SYNEGO ablakokkal otthona meleg, kellemes és biztonságos lesz: a jelenlegi standard ablakokhoz képest a SYNEGO akár 50%-kal jobb hőszigeteléssel* kápráztatja el Önt. Így érezhetően csökkentheti fűtési költségeit, és az otthonosság új színvonalát fedezheti fel, amelyről soha többé nem akar majd lemondani.

*Szokványos ablak Uw = 1,36 W/m²K értékkel; SYNEGO Uw = 0,66 W/m²K értékkel

Leírás

A megfelelő minőségű ablakok kiválasztása és a nem megfelelő nyílászárók cseréje kiemelten fontos több okból is. Egyrészt, az energiatakarékosság jelentős mértékben függ a megfelelő ablakoktól. Az új, jó minőségű ablakok hőszigetelése lényegesen jobb, mint a régi, elavult nyílászáróké, így jelentős mértékben csökkenthető a fűtési és hűtési költség. Ez nemcsak a pénztárcának jó hír, hanem a környezet védelme szempontjából is előnyös.

A régi ablakok ráadásul gyakran rossz állapotban vannak, ami biztonsági kockázatot jelenthet. Az idő múlásával az ablakok anyaga károsodhat, sérülhet, ami a nyílászárók nem megfelelő záródásához, esetleges betörési kísérletekhez vezethet. Az új, jó minőségű műanyag ablakokkal nemcsak a biztonság növelhető, hanem a zajszigetelés is javítható. A modern műanyag ablakok kiváló hangszigetelő képességgel rendelkeznek, így a külső zajokat hatékonyan kiszűrik.

Nem elhanyagolható szempont az sem, hogy az új ablakok esztétikai szempontból is frissítést hoznak az otthonába. A régi nyílászárók gyakran kopottak és elszíneződtek, ami rontja az lakás megjelenését. Az új, stílusos műanyag ablakok viszont modern, elegáns külsőt kölcsönöznek az otthonának, ami növeli annak értékét is. 

Műanyag ablakainkat az alábbi színekben tudja megrendelni:

 

Műanyag ablak színválaszték

 

A fentieken túl azt is hangsúlyoznunk kell, hogy nem csak a nyílászáró minősége a fontos, hanem a megfelelő szakember általi beépítés is. Az AT Ablak Kft. szakemberei garanciát vállalnak a precíz és hibátlan beépítésre. Ne habozzon, válasszon minőségi műanyag ablakaink közül, és élvezze az új, energiatakarékos otthonát.

PARAMÉTEREK

Hőszigetelési Uw-érték akár 0,65 W/m²K
Hanggátlási Rw = 47 dB
Betöréssel szembeni ellenállóság RC3-ig
80 mm-es beépítési mélység a karcsúbb stílushoz
6 kamra
51 mm-es üvegvastagság a háromszoros hőüvegezés használatához
Körkörös tömítések a huzattal és nedvességgel szembeni megbízható védelemhez
4-es osztályú légáteresztés
9A osztályú csapóeső-állóság
B5 osztályú szélállóság

Ezek is érdekelhetik:

MDF színek
CPL beltéri minták
Dekor színek