SYNEGO ablak ütközőtömítéssel 80mm-ig

PVC-rendszer 80 mm-es beépítési mélységgel. A SYNEGO ablakok jelentik a legjobb választást az energiatudatos ügyfelek számára. Az akár 0,94 W/m²K Uf érték mellett a rendszer gazdaságosságával és sokoldalú tervezési lehetőségével meggyőző.

Leírás

A megfelelő minőségű ablakok kiválasztása és a nem megfelelő nyílászárók cseréje kiemelten fontos több okból is. Egyrészt, az energiatakarékosság jelentős mértékben függ a megfelelő ablakoktól. Az új, jó minőségű ablakok hőszigetelése lényegesen jobb, mint a régi, elavult nyílászáróké, így jelentős mértékben csökkenthető a fűtési és hűtési költség. Ez nemcsak a pénztárcának jó hír, hanem a környezet védelme szempontjából is előnyös.

A régi ablakok ráadásul gyakran rossz állapotban vannak, ami biztonsági kockázatot jelenthet. Az idő múlásával az ablakok anyaga károsodhat, sérülhet, ami a nyílászárók nem megfelelő záródásához, esetleges betörési kísérletekhez vezethet. Az új, jó minőségű műanyag ablakokkal nemcsak a biztonság növelhető, hanem a zajszigetelés is javítható. A modern műanyag ablakok kiváló hangszigetelő képességgel rendelkeznek, így a külső zajokat hatékonyan kiszűrik.

Nem elhanyagolható szempont az sem, hogy az új ablakok esztétikai szempontból is frissítést hoznak az otthonába. A régi nyílászárók gyakran kopottak és elszíneződtek, ami rontja az lakás megjelenését. Az új, stílusos műanyag ablakok viszont modern, elegáns külsőt kölcsönöznek az otthonának, ami növeli annak értékét is. 

Műanyag ablakainkat az alábbi színekben tudja megrendelni:

Műanyag ablak színválaszték

 

A fentieken túl azt is hangsúlyoznunk kell, hogy nem csak a nyílászáró minősége a fontos, hanem a megfelelő szakember általi beépítés is. Az AT Ablak Kft. szakemberei garanciát vállalnak a precíz és hibátlan beépítésre. Ne habozzon, válasszon minőségi műanyag ablakaink közül, és élvezze az új, energiatakarékos otthonát.

PARAMÉTEREK

Hanggátlási Rw-érték: akár 47 dB
Betöréssel szembeni ellenállósági osztály (EN 1627): akár RC3-ig
Tok/szárny látszó szélessége:94-175 mm
Ütközőprofil látszó szélessége: 114-218 mm
Beépítési mélység:80 mm
Kamrák száma: 7/6
Üvegvastagság: max. 51 mm
Tömítési rendszer:AD: 2 ütközőtömítés; MD: 2 ütközőtömítés; 1 középtömítés
Profilkialakítás: eltolt síkú szárny, félig eltolt síkú, lekerekített szárny
Szélállósági osztály (EN 12210): B5
Csapóeső-állósági osztály (EN 12208): 9A
Légáteresztési osztály (EN 12207):4
Működtető erő osztálya (EN 13115): 2

Ezek is érdekelhetik:

MDF színek
CPL beltéri minták
Dekor színek